Over ons

Van Ierland Interieurbouw maakt hoogwaardig vakmanschap persoonlijk

Bij Van Ierland Interieurbouw bouwen we interieurs in de breedste zin van het woord. Van complete keukens en inloopkasten tot maatwerk interieurs voor horecagelegenheden, winkels en kantoren. Maar wie een uniek badkamermeubel, tv meubel, bar of eettafel zoekt weet ons ook te vinden. We leveren altijd een hoge kwaliteit tegen de gunstigste voorwaarden. We gaan aan de slag met aandacht voor hoogwaardig vakmanschap, goed doordachte oplossingen en het belangrijkste: we maken ècht tijd voor de klant. We denken mee en zorgen dat de klant wordt gezien, gehoord en geholpen. We zetten altijd die extra stap. Zo bouwen we, naast de mooiste interieurs, aan het resultaat waar we het meeste van genieten: onze klanten die elke dag volop genieten van een uniek interieur!

Wat maakt Van Ierland Interieurbouw zo uniek:

– Wij bouwen interieurs die perfect aansluiten bij de wensen en verwachtingen van onze klanten

– Betrokkenheid, beschikbaar zijn en echt tijd maken voor de klant vinden we erg belangrijk. We bouwen vanaf het eerste contact aan een persoonlijke, hechte relatie met onze klanten.

– Bij Van Ierland Interieurbouw werken nuchtere aanpakkers die er altijd voor elkaar zijn, elkaar helpen en elke dag aan de slag gaan om het onderste uit de kan te halen voor elke opdracht. Dat doen we op een positieve en eerlijke manier: met oog voor elkaar en voor de klant.

– Onze werkwijze is strak en gestroomlijnd. We gaan pas aan de slag als het proces tot de laatste millimeter is uitgedacht.

– Door een perfecte organisatie aan de achterkant van het proces kunnen we flexibititeit en beschikbaarheid voor de klant garanderen.

Bij Van Ierland Interieurbouw investeren we in tijd en aandacht aan onze klant

Elke dag aandacht voor vakmanschap en goed doordachte interieuroplossingen